Zavese i draperije

Zavese su nezaobilazni dekorativni element skoro svakog enterijera. Prostoru donose svežinu, eleganciju i lični pečat. Adekvatan odabir zavisi od samog prostora za koji je zavesa namenjena, Vašeg senzibiliteta, ali i od količine dnevne svetlosti u prostoriji. Tako možete birati između jednobojnih, šarenih ili dečijih dezena.

Pored pažljivog odabira dezena, jednako je važno da odaberete i odgovarajući model šivenja zavesa. I ovog puta smo mislili na Vas, te Vam pored širokog izbora različitih dezena i materijala, nudimo i uslugu šivenja. U zavisnosti od toga da li želite manji ili veći nabor, svedenu ili bogato nabranu zavesu, u ponudi imamo nekoliko modela šivenja zavesa: uska traka, široka traka, french traka, kanal, ringlice ili gajke. Na Vama je samo da odaberete.

Saveti - Prilikom kupovine zavesa važno je znati:

Posetite neku od naših prodavnica i pogledajte široku paletu boja i dezena zavesa po meri koje se nalaze u našoj ponudi. Opipajte materijal, doživite strukturu i odaberite baš onu zavesu koja najviše odgovara Vašem prostoru i senzibilitetu.

Zavese po meri
Zavese po meri
Zavese po meri
Zavese po meri
Zavese po meri
Zavese po meri
Zavese po meri
Zavese po meri