Tepisi koji se peru u veš mašini

Kada odabiremo tepih za svoj životni prostor, želimo da pomirimo niz zahteva. Moderan izgled i uklapanje u enterijer, prijatnost i kvalitet materijala, ali i lako održavanje.

Svakodnevni život u zajednici, posebno sa decom i ljubimcima, donosi često flekanje i važno je da svoje tepihe možemo da održavamo jednostavno i bez posebnog stresa.
Redovno usisavanje je osnovni korak u održavanju tepiha, koji će obezbediti dug vek trajanja i lep izgled.

Kada su u pitanju fleke potrebno je čistiti ih na adekvatan način u zavisnosti od tipa fleke. Više o tome možete pročitati u tekstu o održavanju tepiha.

Tepisi koji se peru u veš mašini
Tepisi koji se peru u veš mašini

Da li je moguće tepih oprati u veš mašini?

Osluškujući potrebe potrošača za što lakšim održavanjem, nastali su tepisi koje je moguće oprati čak i u veš mašini.

Savremena vlakna (poliester i polipropilen) od kojih su izrađeni obezbeđuju izuzetno lako održavanje. Istovremeno, gustina i mekoća vlakna stvara površine tepiha koji su savršeni za dnevne i spavaće sobe.

Tehnologija izrade omogućava pranje bez oštećenja boje i strukture tepiha. Tepisi se peru bez centrifuge na temperaturi od 30°C. Na ovaj način štedite svoje vreme i novac, dok održavanje postaje lakše nego ikad. Idealan odabir za sve one koji imaju decu i ljubimce, pa je flekanje česta pojava.

Koje kolekcije tepiha je moguće oprati u veš mašini?

U našem asortimanu su Vam na raspolaganju tri kolekcije tepiha koje ćete moći da perete u veš mašini.

U pitanju su kolekcije Polar, Aurora i Nevada. Dolaze u širokoj paleti jednobojnih tepiha modernih boja, što ih čini lako uklopivim u svaki prostor.

Tepisi koji se peru u veš mašini
Tepisi koji se peru u veš mašini

Kolekcije Polar, Aurora i Nevada

Kao odgovor na pomenute potrebe tržišta stižu nam tri kolekcije Polar, Aurora i Nevada koje, osim lakoće održavanja, nose i niz drugih odličnih karakteristika.

Ovi tepisi imaju integrisanu protivkliznu podlogu, izrađenu od PVC perforacija, zbog čega nema rizika od klizanja niti od oštećenja poda. Ovo ih čini idealnim izborom za postavljanje preko keramike, parketa ili laminata.

Gustina tkanja stvara raskošnu podlogu koja je izuzetno prijatna za hod, dok gustina flora istovremeno prigušuje zvuk.

Tepisi su dostupni u više boja sa visokim ili niskim florom, kao i u formi staza u više različitih opcija.

Tepisi koji se peru u veš mašini
Tepisi koji se peru u veš mašini

Odabirom neke od pomenutih kolekcija, osim lakoće održavanja, dobijate čitav paket odličnih osobina: tepihe koji ne oštećuju podlogu, ne klizaju, idealno se uklapaju u prostor, nežni su i meki. Možete ih upotrebiti za svaku prostoriju doma.

Posetite neku od naših prodavnica i informišite se o ovim kolekcijama, čije će karakteristike olakšati Vašu svakodnevicu.