Usluge

Nakon što ste završili onaj zanimljiviji dio kupovine i odabrali proizvod koji želite u svom domu, na red dolazi organizacija: prijevoz, majstori, krojačica, uklapanje slobodnih termina.

Neki ljudi uživaju u tome da sve sami organizuju, jer ih ispunjava "uradi sam" momenat. Ali za druge neka pitanja su teže rješiva - Gdje da nađem majstora i kad ću doći na red? Koji majstor koje podove ugrađuje? Kako da odvezem veliki tepison? Gdje da sašijem zavese?

Ukoliko nemate vremena ili načina da sami sve ovo riješite, tu smo mi. Za Vas ćemo organizovati dostavu na kućnu adresu, dogovoriti sa majstorima kada da Vam ugrade pod, objasniti krojačici kakvu zavjesu želite. Vaše je samo da uživate u svom enterijeru kada sve bude gotovo.

A ukoliko i sami niste sigurni u odabir proizvoda, jer ne možete da zamislite neke kombinacije u svom domu, dozvolite našim dizajnerima da Vam pomognu i da zajedno kreiramo najbolje rješenje za Vaš enterijer.

 • Dizajn enterijera

  Želite da promijenite izgled postojećeg doma ili da opremite novi dom u koji ste se nedavno uselili, a ne znate odakle da počnete? Imate namješten stan, ideje, ali Vam je teško da zamislite kako bi neka rješenja izgledala baš u Vašem prostoru? Tu smo da Vam ovaj proces učinimo lakšim i zabavnijim u par koraka:

  • Poručite uslugu - to možete uraditi u prodavnici ili putem našeg sajta
  • Popunite upitnik i pošaljite fotografije - nakon što primimo Vašu porudžbinu, poslaćemo Vam upitnik koji je potrebno da popunite i da nam uz upitnik pošaljete i fotografije svog prostora
  • Sačekajte naše prijedloge - poslaćemo Vam 3 prijedloga, 2 prema Vašim sugestijama iz upitnika i 1 prema našoj želji
  • Lista proizvoda - uz sva 3 prijedloga dobićete i listu proizvoda koje možete da kupite u našim prodavnicama ili poručite putem našeg sajta
  • Cijena usluge Dizajn enterijera iznosi 20 eura po jednoj prostoriji.
  Više o usluzi
 • Dostava na adresu

  Nemate vremena? Nemate dovoljno prostora u automobilu? Smeta Vam gužva u saobraćaju? Očekujete problem sa parkingom? Ako Vam sve ovo prođe kroz misli u trenutku kada kupujete kod nas, budite bez brige. Za Vas ćemo organizovati dostavu, a na Vama je samo da sačekate dostavljače kod kuće.

  Kupovina u prodavnici

  Ukoliko kupovinu obavljate u našim prodavnicama:

  • Dogovorite termin u kom želite da Vam proizvodi budu isporučeni
  • Prije isporuke dostavljač će Vas kontaktirati kako bi se najavio
  • Isporuka će biti izvršena u zavisnosti od toga šta ste dogovorili u prodavnici - isporuka na adresu ili do vrata

  Dostavno vozilo

  Cijena dostave iz prodavnice zavisi od:

  • Udaljenosti mjesta isporuke u odnosu na prodavnicu gde ste obavili kupovinu i
  • Ukupne vrijednosti računa

  Za preciznije informacije o cijenama dostave najbolje je da kontaktirate najbližu prodavnicu.

  Web kupovina

  Ukoliko kupovinu obavljate preko interneta za porudžbine:

  • Veće od 150 EUR - dostava je besplatna
  • Manje od 150 EUR - dostava se naplaćuje
   • Dostava paketa manjih gabarita - cijena isporuke 3,6 EUR
   • Dostava paketa većih gabarita - cijena isporuke 10 EUR

  Cijene su formirane bez obzira na udaljenost od mjesta isporuke. Galerija Podova određuje vrstu dostave u odnosu na gabaritnost proizvoda koji poručite.

  Dostavu ćemo organizovati preko kurirske službe, uz najavu od strane kurira prije isporuke.

 • Ugradnja proizvoda

  Pronaći dobre i pouzdane majstore nekada zna da bude pravi izazov. Nisu rijetke ni situacije da više puta morate da odlažete radove zbog nečije organizacije. Ukoliko želite da uštedite vrijeme, a i živce, dozvolite da Vam pomognemo i umjesto Vas organizujemo naše majstore.

  Naši majstori

  U našoj organizaciji radi preko 30 timova podopolagača. Zanat su stekli tamo gdje se najviše zna o podovima - na Tarkett akademiji. Redovno se usavršavaju i izuzetno su dobri u svom poslu. Znaju koliko je važna dobra organizacija i pridržavaju se dogovorenih termina. Ukoliko ipak iskrsne nešto nepredviđeno, na vrijeme će Vam se javiti i predložiti sljedeći termin.

  Organizacija ugradnje u 2 koraka

  Uslugu ugradnje možete dogovoriti isključivo u našim prodavnicama:

  • Izlazak na teren i premjeravanje - dan kada će majstor doći da pogleda trenutno stanje poda, premjeri prostor i kaže Vam koliko čega bi trebalo da kupite. Izlazak na teren se naplaćuje 12,10 EUR u gradu gdje je prodavnica. Po završetku ugradnje, račun za ugradnju će Vam biti umanjen za ovaj iznos. To znači da je premeravanje gratis, kada naš majstor završi ugradnju.
  • Ugradnja - dan kada će majstor doći i ugraditi proizvod koji ste kupili. Važno je da kupljeni proizvodi pre dolaska majstora budu na Vašoj adresi i da prostor bude pripremljen (sklonjen nameštaj).

  Na cijenu ugradnje utiču:

  • Vrsta podne obloge koja se ugrađuje (parket, laminat, vinil i sl.)
  • Način ugradnje (lijepljenje, plivajuća, lijepljenje na spojevima i sl.)
  • Stanje postojećeg poda (skidanje starog poda, oštećena košuljica, potrebna priprema i sl.)

  Zato je najbolje da za preciznije informacije o cijenama ugradnje kontaktirate najbližu prodavnicu.

  Uslugu ugradnje nije moguće poručiti online.

  Ugradnja
 • Krojenje

  Kada se odlučite za kupovinu proizvoda koji se sijeku sa rolne: tepison, vinil, tepison staza/ tepih staza, mi ćemo ih na licu mesta isjeći i iskrojiti po Vašoj mjeri tj. prema dimenzijama Vaše prostorije.

  Ukoliko u prostoriji ima neobičnih uglova ili nepravilnih oblika gdje pod treba vješto ukrojiti, preporučićemo Vam naše majstore. Oni će ipak na licu mesta to najbolje uraditi.

  Krojenje
 • Opšivanje i paspuliranje

  Kod većine tepisona, uz krojenje vršimo i opšivanje koncem u odgovarajućoj boji. Usluga opšivanja za naše kupce je besplatna.

  Pored redovnog opšivanja možete se odlučiti i za paspuliranje - opšivanje užom ili širom ukrasnom bordurom (paspul trakom). Ovim vidom završne obrade tepison postaje jedinstven i elegantan tepih po mjeri.

  Usluga paspuliranja posebno se naplaćuje, po zvaničnom cjenovniku. Za preciznije informacije o cijeni paspuliranja najbolje je da kontaktirate najbližu prodavnicu.

  Opšivanje i paspuliranje
  Opšivanje i paspuliranje
 • Šivenje zavjesa

  Ideja da uz odabrani tepih kupite i zavjesu koja se uklapa je odlična. Time dodatno možete da osvježite prostor. Sama pomisao na traženje dobrog krojača, baš i nije jednostavna. Kada ste već obavili kupovinu kod nas, odmah dogovorite i uslugu šivenja zavjesa. Neka Vaša jedina obaveza bude da sačekate dostavu i okačite zavjesu.

  Organizacija šivenja u par koraka:

  Nakon što odaberete dezen zavjese i draperije, pomoći ćemo Vam da:

  • Odaberete model šivenja - aktuelne modele šivenja možete pogledati ovdje.
  • Izmjerite prostor - u zavisnosti od modela šivenja dobićete i instrukcije za mjerenje prostora.
  • Zajedno kreiramo nalog za šivenje - sve to što ste zamislili i preračunali stavimo na papir kako ne bi bilo nejasnoća.

  Cijena usluge šivenja zavjesa zavisi od modela šivenja. Za preciznije informacije o cijenama usluge šivenja najbolje je da kontaktirate najbližu prodavnicu.

  Šivenje zavesa