Izgradite karijeru kod nas

Kako polovinu svog budnog života provodimo na poslu, od velike je važnosti gdje radimo, šta radimo, ko su nam kolege, u šta vjerujemo i kakve vrijednosti zastupamo.

Ukoliko Vam se dopada dinamika koju nosi maloprodaja, a uz to volite da pomažete drugima i savjetujete ih o proizvodima za uređenje enterijera, mi smo prava kompanija za Vas.

Saznajte o našoj viziji i vrijednostima u koje vjerujemo, kako stičemo i dijelimo iskustva i na koje benefite od strane kompanije možemo da računamo.

Ukoliko Vam se sve to dopadne, prijavite se na neku od otvorenih pozicija ili nam pošaljite slobodnu prijavu.

 • Vizija i vrijednosti

  Unosimo pozitivnu promjenu i radost u životnu i radnu svakodnevnicu svih naših kupaca.

  Gradimo duh podrške i prijateljstva kroz ponudu najboljih proizvoda i rješenja za opremanje, pomoć u izboru prema stilu i potrebama kupaca, podršku u ugradnji i održavanju, sa željom da najboljim rješenjima pokrenemo promjene na bolje.

  Galerija Podova - Vizija i vrijednosti
  Galerija Podova - Vizija i vrijednosti
  Galerija Podova - Vizija i vrijednosti
  Galerija Podova - Vizija i vrijednosti
 • Iskustvo kolega

  Sastavni dio našeg uspjeha i dugogodišnje pozicije na tržištu su naši zaposleni, vrsni trgovci koji nose bogato znanje, iskustvo, kulturu i timski duh. I spremni su da sve to podjele sa novim kolegama željnim učenja i dokazivanja.

  Bojana Rodić - Regionalna menadžerka maloprodaje

  Bojana Rodić - Regionalna menadžerka maloprodaje"Prvi put sam se susrela sa Galerijom Podova kada sam pre više godina bila u ulozi kupca. Sećam se da sam bila fascinirana sa kojom lakoćom i osmehom je prodavac radio svoj posao.

  Danas, kao deo prodajnog tima, ponosna sam na svoje kolege, kao i na saradnju sa ostalim sektorima. Uvek smo tu jedni za druge i uvek nađemo način da zajednički pređemo prepreke.

  Galerija Podova je kompanija koja neguje tradiciju, poštuje i uvažava sve zaposlene i njihove vrednosti. Prepoznaje talenat i daje priliku da se razvijamo i napredujemo. Lepo je raditi u okruženju koje misli o nama."

  Marija Dragović - Zamenica menadžera prodavnice

  Marija Dragović - Zamenica menadžera prodavnice"Svakodnevno se suočavam sa manjim i većim izazovima, savladavam ih uz pomoć svojih kolega od kojih sam na početku svoje karijere mnogo naučila. Svakodnevno stičem nova iskustva i prevazilazim svoja očekivanja.

  Motiviše me prijatno radno okruženje, usmerenost ka kupcu, ličnim i kompanijskim ciljevima i rezultatima, kao i lično profesionalno usavršavanje.

  Galerija Podova kao kompanija pruža jednake mogućnosti svim novim kolegama, a ujedno stavlja na raspolaganje sredstva za lični i profesionalni napredak, kroz stručnu podršku i temeljan pristup."

  Mića Sirovica - Zamenik menadžera prodavnice

  Mića Sirovica - Zamenik menadžera prodavnice"S obzirom na moje dugogodišnje radno iskustvo, sve što znam delim sa kolegama, učestvujemo zajedno u prodaji, rešavamo probleme, postižemo plan i zadate ciljeve.

  Sve što sam u životu postigao, postigao sam radom i trudom u Galeriji Podova. I da ponovo biram, opet bih isto izabrao. Moja kompanija je odolela raznim izazovima, jer je rasla na zdravim osnovama.

  Zdravo radno okruženje, briga o zaposlenima, mogućnost napredovanja, redovna primanja, bonusi, regres, stipendije za decu zaposlenih (srednja i visoka škola), jasno definisano radno vreme, dodatno zdravstveno osiguranje… To sve imate u Galeriji Podova."

   

 • Beneficije
  • Dodatno zdravstveno osiguranje
  • Program mentorstva
  • Edukacija, profesionalni razvoj
  • Nagrade, bonusi
  • Timska druženja
 • Otvorene pozicije

  Ukoliko želite da postanete dio našeg tima, pogledajte trenutno otvorene pozicije.

  Pozicija Grad Rok prijave
  Prodavac/ Prodavačica Radanovići do popune detaljnije
 • Slobodna prijava

  Ukoliko među otvorenim pozicijama ne nalazite ono što Vam odgovara, a željeli biste da postanete dio našeg tima, ostavite nam svoje podatke putem slobodne prijave.