O nama

Vaša inspiracija za promjenu

Od otvaranja prve prodavnice, prije nešto više od 50 godina, pa sve do danas, vođeni smo željom da Vas inspirišemo da kroz promjene u enterijeru unesete radost u svoju životnu i radnu svakodnevicu.

Pomoć u svakoj fazi uređenja enterijera

O kakvim god promjenama da se radi, pažljivo biranom ponudom tepiha, podova i kućne dekoracije, trudimo se da budemo od pomoći u svakoj fazi uređenja stambenih i poslovnih prostora. To znači da smo tu da zajedno sa Vama osmislimo izgled prostora, da dostavimo na Vašu adresu, ugradimo podove, sašijemo zavjese, i sl.

O nama
O nama
O nama
O nama

Prepoznatljivi na svakoj lokaciji

Na 45 lokacija u 36 gradova u Srbiji i Crnoj Gori, u prepoznatljivo uređenim prodavnicama, dočekaće Vas naši prodavci koji će pažljivo saslušati Vaše dileme i pomoći da ih zajedno riješimo. U njihove savjete i prijedloge možete da se pouzdate, jer su građeni na godinama iskustva i znanja o podovima i enterijeru.

O nama
O nama
O nama
O nama
O nama

Kupovina odmah - plaćanje kasnije

Znamo da je uređenje doma lijep i kreativan posao, a često i finansijski zahtjevan. Da bismo u prvi plan stavili estetiku u odnosu na finansije, obezbijedili smo povoljne uslove u vidu plaćanja na rate, popuste za članove našeg programa lojalnosti, kao i politiku vrijednosnih popusta. Na taj način odmah ćete kupiti i ostvariti uštedu, a platićete kasnije.

O nama

Na klik od Vašeg doma

Ukoliko nekada ipak niste u mogućnosti da posjetite naše prodavnice, nemate vremena ili nemate prodavnicu u svom gradu, a želite da vidite na jednom mjestu našu najširu ponudu, webshop Vam stoji na raspolaganju. Dobri rokovi isporuke, česte pogodnosti u vidu web popusta, ušteda vremena, samo su neke od prednosti kupovine preko interneta kod nas.

Čuvari vremena i konsultanti

Sve ovo ne bi bilo moguće bez naših zaposlenih, vrsnih trgovaca koji nose bogato znanje, iskustvo, kulturu i timski duh. Kolege sa dužim radnim stažom ogromna su podrška mlađim kolegama željnim znanja, učenja i dokazivanja. Njima ta podrška puno znači, jer imaju jedinstvenu priliku da uče od onih koji su uljepšali mnogo domova i poslovnih prostora.

Oni su čuvari Vašeg vremena i energije, jer će Vam se posvetiti i objasniti sve detalje, napraviti ponudu i spisak svega što Vam je potrebno, predložiti prave proizvode i usluge, organizovati dizajnere i majstore. A kada nam se vratite, jer Vam je još nešto zatrebalo, rado će Vas ponovo uslužiti.

O nama