Uslovi web kupovine

Opšti uslovi web kupovine definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na internet stranici www.galerijapodova.me. Opštim uslovima definisana su pravila koja omogućavaju korisnicima ove usluge (u daljem tekstu "Kupcu") kupovinu robe, odnosno usluga koje nudi DOO za trgovinu "Galerija Podova" Bačka Palanka, Poslovna jedinica Prodajni centar Podgovorica, Podgorica, ulica Vojisavljevića broj 72, registarski broj 60000159, PIB 02654270 (u daljem tekstu: "Galerija Podova").

Podaci o proizvodima i uslugama

Informacije koje Galerija Podova objavljuje na internet stranici www.galerijapodova.me smatraju se tačnim i pouzdanim u vrijeme njihovog unošenja. Međutim, Galerija Podova ne garantuje za tačnost, istinitost ili pouzdanost bilo kog podatka koji se odnosi na opis proizvoda i usluga. Galerija Podova neće odgovarati ni za kakvu štetu ili povrijedu nastalu kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe neke od informacija dostupnih na svojoj internet stranici www.galerijapodova.me.

Promjena podataka na sajtu

Galerija Podova zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, bez prethodne najave, ažurira ili izmjeni podatke na svojoj internet stranici www.galerijapodova.me, naročito one koje se odnose na proizvode i usluge. Za takve promijene Galerija Podova i njeni zaposleni ne snose odgovornost. Galerija Podova Vam stoji na raspolaganju za sve informacije, naročito one vezane za cijene, dostupnost predstavljenih proizvoda i usluga. U tom smislu poželjne su konsultacije sa nama, a prije obavljanja kupovine predlažemo da se upoznate sa Opštim uslovima web kupovine objavljenim na internet stranici www.galerijapodova.me.

Ažuriranje Opštih uslova web kupovine

Galerija Podova zadržava pravo ažuriranja ili izmjene Opštih uslova web kupovine u bilo koje vrijeme bez prethodnog obaveštenja. Galerija Podova zadržava pravo promjene Opštih uslova web kupovine, shodno novim elementima ponude i/ili zakonske regulative, zbog čega Kupce upućujemo da prije svake kupovine provjere informacije koje im pružaju ovi Opšti uslovi web kupovine.

Cijena proizvoda i usluga

Cijene proizvoda i usluga navedene na internet stranici www.galerijapodova.me su izražene u eurima i uključuju PDV. Proizvodi i usluge su podložni promjeni cijena sve do potvrde kupovine. Galerija Podova garantuje cijenu na dan kupovine, bez obzira na eventualnu promjenu cijene prije izvršene isporuke. Galerija Podova ima pravo da otkaže porudžbinu uz slanje email obaveštenja Kupcu ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cijene na sajtu tj. velikog odstupanja cijena u odnosu na redovne cene u maloprodaji. Tek nakon slanja potvrde od strane Galerije Podova putem email-a porudžbina se smatra i zvanično potvrđenom.

Naručivanje

Vaš nalog

Kao što je navedeno, u cilju obavljanja kupovine na internet stranici www.galerijapodova.me potrebno je da se registrujete i time kreirate svoj nalog. U postupku registracije odgovorni ste za sve informacije na Vašem nalogu i njihove eventualne izmjene. U potpunosti ste odgovorni za sve radnje izvršene pod Vašim imenom korisnika. Galerija Podova neće biti odgovorna za bilo kakav gubitak ili štetu koji se mogu pojaviti ako neko drugi koristi Vaše korisničko ime ili lozinku, sa ili bez Vašeg znanja.

Načini plaćanja

Plaćanje naručenih proizvoda i usluga možete izvršiti putem uplatnice (virmana), putem platne kartice i pouzećem.

Dostava i preuzimanje pošiljki

Dostava proizvoda kupljenih na internet stanici www.galerijapodova.me se vrši preko kurirske službe. Za porudžbine plaćene preko računa ili platne kartice, nakon potvrde o izvršenom plaćanju, proizvodi se pakuju, a kurirskoj službi se dostavljaju podaci o naručiocu i adresi na koju se vrši isporuka. U slučaju plaćanja pouzećem, proizvodi se pripremaju i pakuju nakon prijema web porudžbine. Poručeni proizvodi biće isporučeni u roku koji je koji je naznačen na našem web sajtu. U slučaju produženja roka isporuke, bićete kontaktirani putem mail adrese koju ste ostavili prilikom registracije.

Pre isporuke kurir će Vas kontaktirati putem broja telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i sa Vama ugovoriti termin isporuke. Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku i potpisati dostavnicu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da pregledate zaprimljenu robu.

Troškovi dostave

Ukoliko kupovinu obavljate preko interneta za porudžbine:

Cijene su formirane bez obzira na udaljenost od mjesta isporuke. Galerija Podova određuje vrstu dostave u odnosu na gabaritnost proizvoda koji poručite.

Dostavu ćemo organizovati preko kurirske službe, uz najavu od strane kurira prije isporuke.

Reklamacije (prigovor)

U slučaju uočenih nepravilnosti nakon prijema pošiljke možete izvršiti reklamaciju (prigovor) poručenih proizvoda tako što ćete nam poslati mail na internet stanicu www.galerijapodova.me. U cilju rješavanja Vaše reklamacije (prigovora) potrebno je da pošaljete račun kao potvrdu o kupljenom proizvodu kojim se može utvrditi kupovina proizvoda, odnosno usluge, uz fotografije proizvoda koji reklamirate.

U slučaju odustanka od kupovine u roku od 14 (četrnaest) radnih dana od dana prijema robe, potrebno je da popunite Obrazac o odustanku i da sa Zahtjevom za povraćaj i kopijom računa pošaljete kopijom računa pošaljete na mail adresu: office@galerijapodova.com. Trošak povrata poručenih proizvoda snosi Galerija Podova, adresu za preuzimanje proizvoda koji želite da vratiti navedite na Zahtjevu za povrat. Moguće je vratiti samo proizvode koji su neoštećeni i nekorišćeni. Galerija Podova je dužna da vrati Kupcu cjelokupan iznos koji je plaćen, što je moguće prije, a najkasnije u roku od 30 (trideset) dana od dana prijema Zahtjeva za povraćaj novca.

Privatnost podataka

Da bismo uspješno obradili Vašu kupovinu potrebno je da unesete Vaše određene podatke, a sve u cilju da, uz pomoć tih podataka, budemo u mogućnosti da Vam isporučimo kupljenu robu. Vaši lični podaci neće biti upotrijebljeni u nedozvoljene svrhe.

Intelektualna svojina

Sadržaj objavljen na internet stanici www.galerijapodova.me vlasništvo je Galerija Podova i kao takvi zaštićen je važećim zakonskim propisima, te se moraju poštovati upozorenja o autorskim pravima i intelektualnoj svojini. Sadržaj i kreativna rješenja ne mogu se koristiti bez prethodnog odobrenja Galerije Podova ili navođenja kompanije kao izvor informacija. Korišćenjem sajta korisnici su saglasni sa svim predstavljenim uslovima.